Socijalno-pedagoška životna zajednica Bihać

Switch to desktop Register Login

HOTEL ZAGREB-KARLOBAG

HOTEL ZAGREB Karlobag

Djeca Socijalno pedagoške životne zajednic Bihać boravila na ekskurziji od 24.09. do 28-09.2015. godine a na poziv vlasnika hotela Zagreb iz Karlobaga, U projektu "Ekskurzija 2015". hotel je ugostio 73 djece i pratilaca staratelja-hranitelja SPŽZ. U toku boravka istaknuto je zadovoljstvo djece i zaposlenika, a hotel je svojim gostima pored doborodošlice priredio sadržaje, u svom programu ponude koju daje i gostima na komercijalnoj osnovi.

Zabavni program, salon igara, zatvoreni bazen i fitnes sala su upotpunili udobnost boravka, a u znak zahvalnosti menadžment Ustanove na čelu sa direktorom Šerifom B. je priredio i svečani susret u salonu hotela sa vlasnikom hotela. U susretu su dodjeljeni skromni pokloni ustanove i djece u znak sjećanja na decu, zahvalnosti i priznanja za velikodušnost domaćina.

Ovim putem zahvaljujemo se vlasniku hotela Elviru Imšireviću, Bišćaninu koji je uspješan poduzetnik  u R, Hrvatskoj. Gospodin Elvir je istakao da mu je sa zadovoljstvo bilo ugostiti djecu SPŽZ iz njegovog rodnog grada i zaželio ponovni dolazak za sve i idućeg proljeća.

 

 

 

Copyright © WWW.SPZZ.BA/ Sva prava pridržana. Designed by H-N

Top Desktop version