Socijalno-pedagoška životna zajednica Bihać

Switch to desktop Register Login

Obilježavanje Dječije nedjelje u Kiseljaku

JU „Socijalno pedagoška životna zajednica“ Bihać uzela učešće na centralnoj manifestaciji obilježavanja Dječije nedjelje u Kiseljaku

U periodu od 5. do 7. oktobra 2018. godine, u pratnji str. suradnice Abdagić Ermine i vaspitača Amidžić Amira, troje štićenika iz JU „Socijalno pedagoška životna zajednica“ Bihać uzelo je učešće u manifestaciji „Dječija nedjelja“ - Susreti i sportska natjecanja djece bez roditeljskog staranja u Kiseljaku. Na tradicionalnom predstavljanju i otvaranju programa za Dječiju nedjelju, našu ustanovu predstavljala je štićenica B. Kada sa jednom lijepom recitacijom. U sklopu nagradnog likovnog natječaja pod nazivom „Ljubav u očima djeteta“, naša Ustanova je osvojila drugo mjesto.

Drugi dan boravka u Kiseljaku bio je rezervisan za izlete na relaciji Kiseljak-Kreševo-Fojnica. U Kreševu, djeca su posjetila samostanski muzej, izložbu minerala „kreševski citrin“ i privatni pogon za izradu predmeta od kovanog gvožđa Ive Lukića. U Kiseljaku u restoranu „Kamin“ je organiziran ručak za učesnike, a nakon toga realiziran i posjet Muzeju u Fojnici i lijepoj staroj Džamiji. Treći dan zajedničkog druženja bio je rezervisan za sportske aktivnosti i takmičenja na otvorenom, proglašenje pobjednika, dodjelu medalja, druženje.

 

Copyright © WWW.SPZZ.BA/ Sva prava pridržana. Designed by H-N

Top Desktop version